2020 er her! Har du ikke kommet i gang med trening og den livsstilen du ønsker enda så kan du bli med nå på supereffektiv trening og smarte livsstilsgrep !

  • 7 dagers gratis prøveperiode ! 

  • medlemsportal uten bindingstid!

 

Ja, jeg blir med i medlemsportalen med 7 dagers prøveperiode!

Kom i form og føl deg superbra med onlinetrening! Du kan trene til korte videoer og treningsprogrammer hver uke ! Dette konseptet gjør det svært enkelt å få inn trening i en hektisk hverdag og på ferie !

Tren 2-7 miniøkter i uka! Du får 3 splitter nye onlineøkter hver uke! I tillegg kan plukke ut økter etter ønske fra et "bibliotek" når som helst!

Bli med og start 2020 med supereffektive, varierte og morsomme hjemmetreningsøkter! Du får også et herlig felleskap med på kjøpet i vår helt unike Facebookgruppe.

Styrketrening

Vi trener med egen kroppsvekt + enkelt utstyr som treningsstrikk, manualer eller en bag/ sekk med noen bøker oppi. 

Kondisjon

Hver uke får du som ønsker å trene kondisjon tips til korte og effektive kondisjonsøkter. Har du hoppetau er det fantastisk å trene kondisjon hjemme i egen stue eller rett utenfor døra. 

Kosthold

Jeg linker til mine favoritt oppskrifter og matbloggere, samt gir deg inspirasjon til å ta små steg for å bedre kostholdet om det er ønskelig. 

Selfcare + mobilitetsøkter

Hver uke legger jeg også ut en  yogainspirert mobilitetsøkt. I tlllegg får du tips og råd hvordan redusere stress i hverdagen. 

Alt du trenger for å komme i knallform og føle deg sterk, sporty, energisk og glad!

Monica Guldbrandsen

Monica (45 år), gift og har 2 tenåringer. Jeg har jobbet som sykepleier i 15 år og dette er bakgrunnen for at jeg startet å jobbe med trening og livsstilsendringer.

De siste 6 årene har jeg vært daglig leder og hovedtrener i Tren For Livet. 

Min største glede utenom barna mine, er å jobbe med kundene mine enten via bootcamper, eller via skjermen online!

Jeg har til en hver tid over 160 - 200 damer i medlemsportalen + ulike onlinekurs.

Jeg brenner for å hjelpe damer til å komme i bedre form, slik at de kan føle seg superbra både fysisk og mentalt!

Min visjon er å hjelpe så mange damer som som overhodet mulig til å føle seg sunne, glade, energiske og sporty! 

Bli med i medlemsportalen vår nå! 7 dagers gratis prøveperiode og ingen bindingstid. 100% FORNØYDHETSGARANTI! Alle øktene tilrettelelegges for ulik treningsform og erfaring!

Medlem

KR 479 / mnd

Ingen bindingstid!

Tilgang til nettportal med masse onlineøkter + en lukket Facebook-gruppe med nye økter hver uke og meg på kjøpet som heier og følger deg opp! 

100% FORNØYDHETSGARANTI I 14 DAGER!   

JA, JEG BLIR MEDLEM UTEN BINDINGSTID OG MED 7 DAGERS GRATIS PRØVEPERIODE

Siste frist for å melde seg inn med 7 dagers gratis prøveperiode før sommeren er tirsdag 31. mars!

00

Dag(er)

00

Time(r)

00

Minutt(er)

00

Sekund(er)

"Jeg elsker denne insider gruppa. Effektiv og korte økter som funker og jeg kjenner jeg er blitt sterkere Liker også godt fokus på mobilitet. Jeg er stiv som en stokk og trenger tøy, bøy og ikke minst balanse. Jeg kommer meg også ut på gå/jogge turer og hiver meg på challangene dine for jeg vet det er bra for meg! Du er utrolig flink til å heie på oss alle! -Nina Borøy Olsen"


"Nå har jeg vært med en liten stund og blir bare mer og mer hekta og inspirert. Korte supereffektive øvelser for kropp og sjel og kondisjonsøkter som passer alle. Digger det! Her er det så mye positiv energi og hyggelige tilbakemeldinger, så har jeg en dårlig dag blir den fort gladere om jeg titter inn i gruppa her. Tusen takk Monica for at du gir så mye av deg selv til oss alle! -Anne. B. Jensen"


"Helkroppsstyrketrening og mobilitetstreningen som du tilbyr her, kombinert med utholdenhetstrening og aktiviteter ute i naturen som jeg er veldig glad i - er dette perfekt for meg. Jeg ville bare si tusen takk! Og takk for at du er så positiv, herlig og at det er uperfekte videoer der du gjør feil og hunden kommer, du må rope på sønnen om å ta inn putene ute når det plutselig regner midt i livesending... ja... I LOVE IT - Tale Maria aka "Helsesista"


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.