JOIN: 8 WEEK NEW YEAR GET IN SHAPE ONLINE-BOOTCAMP!

2 MND MEDLEMSKAP MED START DATO 10/1 -KJØP NÅ OG TREN GRATIS FREM TIL OPPSTART!  

YES, SIGN ME UP !

Tren valgfritt mellom 3-5 økter i uka, evt så mye du vil. Du får 3 splitter nye LIVEØKTER hver uke som er en del av 8 week online-bootcampen!

Bli med og kickstart 2022 med vår kule, effektive og morsomme NEW YEAR GET IN SHAPE onlinebootcamp! Du får tilgang til livesendinger og arkivet med en gang du melder deg på ! Dvs gratis trening frem til 10.januar 2022!

Styrke- og pulstrening

Vi trener med egen kroppsvekt + enkelt utstyr som treningsstrikk, manualer eller en bag/ sekk med noen bøker eller fylte vannflasker oppi. 

Vi tilrettelegger for ulik form og treningserfaring

Trenere:

Monica Gulbrandsen

Bente Kulvik Bremseth 

Selfcare + yoga + mobilitetsøkter

I nettportalen/nettsiden og i facebookgruppa finner du mange yogaøkter + mobilitetsøkter som er gull for å bli mer bevegelig, forebygge ondter og skader. 

Trenere: 

Monica Gulbrandsen

Siv Kroken Gitsø

 

 

 

LIVE - TRENINGER I FACEBOOK-GRUPPE

TILGANG TIL NETTPORTAL

TILGANG TIL EGEN APP

SAMHOLD

OPPFØLGING

Hovedtrener og gründer er meg Monica Gulbrandsen

Monica (47 år), gift og har 2 tenåringer. Jeg har jobbet som sykepleier i 15 år og dette er bakgrunnen for at jeg startet å jobbe med trening og livsstilsendringer.

De siste 8,5 årene har jeg vært daglig leder og hovedtrener i Tren For Livet. 

 

Jeg har 6 års erfaring som onlinetrener og hjulpet over 2000 damer til å komme igang med hjemmetrening. 

Jeg brenner for å hjelpe damer til å komme i bedre form, slik at de kan føle seg superbra både fysisk og mentalt!

Min livs-visjon er å hjelpe så mange damer som som overhodet mulig til å føle seg sterkere, mer sporty, mer livsglade og føle seg vel i egen kropp!

HENG MED PÅ 8 WEEK NEW YEAR GET IN SHAPE ONLINE-BOOTCAMP SOM STARTER 10. JANUAR ! Alt foregår i onlinegruppa/treningskonseptet "TREN FOR LIVET INSIDERS". Du kjøper et 8 ukers kurs, med tilgang allerede nå! Dvs du trener gratis frem til 10.januar.

ENGANGSKJØP FOR 8 UKERS ONLINEBOOTCAMP

KUN 849,-

100% FORNØYDHETSGARANTI I 14 DAGER!   

YES, SIGN ME UP !

"Jeg elsker denne insider gruppa. Effektiv og korte økter som funker og jeg kjenner jeg er blitt sterkere Liker også godt fokus på mobilitet. Jeg er stiv som en stokk og trenger tøy, bøy og ikke minst balanse. Jeg kommer meg også ut på gå/jogge turer og hiver meg på challangene dine for jeg vet det er bra for meg! Du er utrolig flink til å heie på oss alle! -Nina Borøy Olsen"


"Nå har jeg vært med en liten stund og blir bare mer og mer hekta og inspirert. Korte supereffektive øvelser for kropp og sjel og kondisjonsøkter som passer alle. Digger det! Her er det så mye positiv energi og hyggelige tilbakemeldinger, så har jeg en dårlig dag blir den fort gladere om jeg titter inn i gruppa her. Tusen takk Monica for at du gir så mye av deg selv til oss alle! -Anne. B. Jensen"


"Helkroppsstyrketrening og mobilitetstreningen som du tilbyr her, kombinert med utholdenhetstrening og aktiviteter ute i naturen som jeg er veldig glad i - er dette perfekt for meg. Jeg ville bare si tusen takk! Og takk for at du er så positiv, herlig og at det er uperfekte videoer der du gjør feil og hunden kommer, du må rope på sønnen om å ta inn putene ute når det plutselig regner midt i livesending... ja... I LOVE IT - Tale Maria aka "Helsesista"


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.