"8 WEEK SUMMERFIT ONLINE BOOTCAMP" 

BLI MED - FÅ EN SPORTY LIVSSTIL I SOMMER ! DU FÅR EN NY STRATEGIPLAN HVER UKE! 

Ny mulighet i september følg med :)

Sikre deg en sporty og aktiv sommer!!

"8 week summerfit onlinebootcamp" er for deg som vil føle deg superfresh, sterk og vel i egen kropp denne sommeren. Sammen er det så mye enklere! Du følger et ONLINE treningsopplegg med styrke, kondisjon og mobilitet tilrettelagt for ulik treningserfaring og form. Onlinebootcampen går over 8 uker i juli og august! Vi har fokus på å stramme opp, bli sterkere både fysisk og mentalt + livsstilsendring.

Tren minimum 3 økter i uka, evt så mye du vil. Du får 3 splitter nye LIVEØKTER hver uke som du kan følge ute eller inne! I tillegg får du skriftlige treningsprogram hver uke som du kan kjøre på egenhånd.

Bli med allerede nå og få en bonusuke før fellesoppstarten 6. juli. Du får tilgang til livesendinger med en gang du melder deg på !

Kondisjonstrening

Du får enten en online eller offline kondisjonsøkt eller hver uke. 

Vi trener kondisjon via ulike inspirerende og super effektive intervaller. Du kan løpe eller gå så fort du klarer. Du trener på ditt nivå. 

Styrketrening

Vi trener med egen kroppsvekt + enkelt utstyr som treningsstrikk, manualer eller en bag/ sekk med noen bøkereller fylte vannfalsker oppi. 

Jeg tilrettelegger ulik form og treningserfaring,

Mobilitet & Yoga

I nettportalen/nettsiden og i facebookgruppa finner du mange mobilitetsøkter som er gull for å bli mer bevegelig, forebygge ondter og skader. I tillegg får du 2-3 nye mobilitet- eller yoga økter pr måned. 

Hvem er trener`n ?

Jo, det er meg Monica Gulbrandsen

Monica (46 år), gift og har 2 tenåringer. Jeg har jobbet som sykepleier i 15 år og dette er bakgrunnen for at jeg startet å jobbe med trening og livsstilsendringer.

De siste 6 årene har jeg vært daglig leder og hovedtrener i Tren For Livet. 

Min største glede utenom familien, er å jobbe med kundene mine enten via bootcamper, eller via skjermen online!

Jeg har til en hver tid over godt over 300 damer påmeldte på ulike onlinekurs og medlemsportaler.

Jeg brenner for å hjelpe damer til å komme i bedre form, slik at de kan føle seg superbra både fysisk og mentalt!

Min visjon er å hjelpe så mange damer som som overhodet mulig til å føle seg sunne, glade, energiske og sporty! 

HVIS DU HAR LYST Å TRENE ETTER ET SUPERBRA ONLINEOPPLEGG OG FØLE DEG SUPERBRA I SOMMER SÅ BLI MED PÅ " 8 WEEK SUMMERFIT ONLINEBOOTCAMP NÅ! DU HAR TO VALG:

Alt foregår i onlinegruppa "TREN FOR LIVET INSIDERS". Velg mellom KUN 8 ukers challenge eller månedlig medlemsskap med 8 ukers challenge inkludert! ( Dvs er du med kun en mnd får du med deg 4 av de 8 ukene i bootcampen) Join us now girl!

1199 ,-

Engangsbetaling

ENGANGSKJØP FOR 8 UKERS BOOTCAMP

KUN 8 UKERS BOOTCAMP

KUN 1 199,-

100% FORNØYDHETSGARANTI I 14 DAGER!   

Påmelding stengt ny muliget i september!

479 ,-

trekkes automatisk fra konto hver mnd

Månedlig medlemsskap i Tren for Livet Insiders/ ingen bindingstid

INKLUDERER 8 UKERS BOOTCAMPEN !!

KUN 479 ,- 

100% FORNØYDHETSGARANTI I 14 DAGER!   

Påmelding stengt, ny mulighet i september!

SISTE FRIST FOR Å MELDE SEG PÅ ENTEN SOM MEDLEM ELLER SOM KURSDETLAGER I 8 UKER ER MANDAG 6. JULI KL 24

00

Dag(er)

00

Time(r)

00

Minutt(er)

00

Sekund(er)

"Jeg elsker denne insider gruppa. Effektiv og korte økter som funker og jeg kjenner jeg er blitt sterkere Liker også godt fokus på mobilitet. Jeg er stiv som en stokk og trenger tøy, bøy og ikke minst balanse. Jeg kommer meg også ut på gå/jogge turer og hiver meg på challangene dine for jeg vet det er bra for meg! Du er utrolig flink til å heie på oss alle! -Nina Borøy Olsen"


"Nå har jeg vært med en liten stund og blir bare mer og mer hekta og inspirert. Korte supereffektive øvelser for kropp og sjel og kondisjonsøkter som passer alle. Digger det! Her er det så mye positiv energi og hyggelige tilbakemeldinger, så har jeg en dårlig dag blir den fort gladere om jeg titter inn i gruppa her. Tusen takk Monica for at du gir så mye av deg selv til oss alle! -Anne. B. Jensen"


"Helkroppsstyrketrening og mobilitetstreningen som du tilbyr her, kombinert med utholdenhetstrening og aktiviteter ute i naturen som jeg er veldig glad i - er dette perfekt for meg. Jeg ville bare si tusen takk! Og takk for at du er så positiv, herlig og at det er uperfekte videoer der du gjør feil og hunden kommer, du må rope på sønnen om å ta inn putene ute når det plutselig regner midt i livesending... ja... I LOVE IT - Tale Maria aka "Helsesista"


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.