Bli med i lavterskel onlinegruppa vår nå før jul og tjuvstart 2020 med enkel, morsom og gjennomførbar hjemmetrening og smarte livsstilsgrep !

Ingen bindingstid. 

 

Ja, jeg blir med i LAVTERSKEL ONLINEGRUPPA!

Kom i form med 10-15 minutters LAVTERSKEL hjemmetreningsøkter! Du kan trene når du vil enten til video eller til treningsprogram. Dette konseptet gjør det svært enkelt å komme i gang med trening. Jeg følger deg opp hele veien!

Bli med og tyvstart 2020 med supereffektive, varierte og morsomme LAVTERSKEL hjemmetreningsøkter! Du får også et herlig felleskap med på kjøpet i vår helt unike Facebookgruppe.

Du får 2 nye treningsvideoer i en privat lukket Facebookgruppe hver uke! Det blir fokus på mobilitet og enkel, morsom styrketrening. Du trenger ingen utstyr.

LAVTERSKEL GRUPPA ER FOR DEG SOM ØNSKER Å KOMME I GANG MED TRENING PÅ EN SKÅNSOM OG MORSOM MÅTE! 

Litt om meg :)

Monica (45 år), gift og har 2 tenåringer. Jeg har jobbet som sykepleier i 15 år og dette er bakgrunnen for at jeg startet å jobbe med trening og livsstilsendringer.

De siste 6,5 årene har jeg vært daglig leder og hovedtrener i Tren For Livet. 

Min største glede er å hjelpe damer til å føle seg sterke både fysisk og mentalt via utetrening og onlinekurs/grupper!

Jeg hjelper f eks til en hver tid mellom 200 og 300 damer via ulike onlinekurs/grupper.

Min visjon er å hjelpe så mange damer som som overhodet mulig til å føle seg sunne, glade, energiske og sporty!  Håper du vil gi meg en sjans om du trenger hjelp til å komme i gang med trening. 

BLI MED I LAVTERSKEL ONLINEGRUPPA NÅ TIL OPPSTARTS TILBUD! 100% FORNØYDHETSGARANTI!

Bli med nå på oppstartsfasen så får den medlemskapet til INTROPRIS. Medlemsprisen har du for all tid så lenge du er medlem!

Medlem

INTROPRIS KUN

KR 249 / mnd

ORDINER PRIS 399,-

Ingen bindingstid!

Dette får du hver mnd: 

  • 8 nye varierte LAVTERSKEL onlineøkter + treningsprogram 
  • "besøk" av månedens fagperson innen helse- og/eller trening. Eks: innen yoga, løping, meditasjon, kosthold, osv..
  • Du får oppfølging, samhold og et svært positiv gruppetilhørighet

100% FORNØYDHETSGARANTI I 14 DAGER!   

JA, JEG BLIR MED I DAG UTEN BINDINGSTID!

"Jeg elsker denne insider gruppa. Effektiv og korte økter som funker og jeg kjenner jeg er blitt sterkere Liker også godt fokus på mobilitet. Jeg er stiv som en stokk og trenger tøy, bøy og ikke minst balanse. Jeg kommer meg også ut på gå/jogge turer og hiver meg på challangene dine for jeg vet det er bra for meg! Du er utrolig flink til å heie på oss alle! -Nina Borøy Olsen"


"Nå har jeg vært med en liten stund og blir bare mer og mer hekta og inspirert. Korte supereffektive øvelser for kropp og sjel og kondisjonsøkter som passer alle. Digger det! Her er det så mye positiv energi og hyggelige tilbakemeldinger, så har jeg en dårlig dag blir den fort gladere om jeg titter inn i gruppa her. Tusen takk Monica for at du gir så mye av deg selv til oss alle! -Anne. B. Jensen"


"Helkroppsstyrketrening og mobilitetstreningen som du tilbyr her, kombinert med utholdenhetstrening og aktiviteter ute i naturen som jeg er veldig glad i - er dette perfekt for meg. Jeg ville bare si tusen takk! Og takk for at du er så positiv, herlig og at det er uperfekte videoer der du gjør feil og hunden kommer, du må rope på sønnen om å ta inn putene ute når det plutselig regner midt i livesending... ja... I LOVE IT - Tale Maria aka "Helsesista"


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.