Tren For Livet - Insiders

Tren kjappe og supereffektive styrke-og mobilitetsøkter hjemme i din egen stue! Vi har også fokus på kosthold og helse! Personlig oppfølging + FB-gruppe!

PÅMELDING ER NÅ STENGT, SETT DEG PÅ VENTELISTEN SÅ ER DU FØRST UTE TIL Å FÅ MULIGHET TIL Å BLI MED NÅR VI ÅPNER IGJEN FOR NYE MEDLEMMER! 

 
JEG VIL SETTE MEG PÅ VENTELISTEN

Påmeldingen stenger om

00

Dag(er)

00

Time(r)

00

Minutt(er)

00

Sekund(er)

 Hva er Tren For Livet Insiders ?

 • En medlemsportal for deg som ønsker kjappe og effektive treningsøkter du kan gjøre hjemme i stua i en hektisk hverdag. 
 • Hver uke får du nye treningsvideoer.
 • Enkle og gjennomførbare kostholdstips og oppskrifter
 • Tilgang til nettportal og en lukket FB-gruppe
 • Alltid 20 % medlemsrabatt på VIP onlinekurs som går over 4-8 uker flere ganger i året!
 • Du får oppfølging og heiarop fra en sykepleier, PT og kostholdsrådgiver som til enhver tid oppdaterer seg på trening og helse !
 • Du får en trener som er genuint interessert i å hjelpe deg mot målet om å bli sprekere. 
 • Alle treningsvideoer er tilrettelagt for ulike nivåer og treningserfaring.
 • Nye fagpersoner innenfor helse, livsstil og trening gjesteopptrer hver måned i FB-gruppa!

 

Hver uke får du følgende  innhold i vår medlemsportal :

 • 2 x supereffektive styrkeøkter på video hver uke på ca 15 - 20 minutter
 • 1 x mobilitetsøkt på 10-25 minutter
 • Kondisjonsprogram hver uke som du kan utføre ved å gå, løpe, sykle, svømme, ro, hoppe tau eller bruke ellipsemaskin
 • Gjesteforelesere hver mnd innen ulike temaer som f ex kosthold, trening, mentaltrening, yoga, løping etc. Her kan du komme med ønsker for tema! 
 • «Månedens Challenge» foregår i FB- gruppa vår med mulighet for å vinne premier! Morsomme challenger som holder deg motivert gjennom året! Vi  varierer mye innen ulike trenings- og helsechallenger
 • Oversiktlig medlemsportal som kan brukes som et slags bibliotek der du kan logge inn og finne alle økter som også legges ut i FB-gruppa. 
 • Vi er en fantastisk fin og positiv gjeng allerede og vi ønsker oss også deg med på laget! 

Se referanser under:) 

 

SETT MEG PÅ VENTELISTEN

"🌸Tren for livet insiders🙏🏼 Nå har jeg vært med en liten stund og blir bare mer og mer hekta og inspirert😅 Korte supereffektive øvelser for kropp og sjel og kondisjonsøkter som passer alle. Digger det! Her er det så mye positiv energi og hyggelige tilbakemeldinger, så har jeg en dårlig dag blir den fort gladere om jeg titter inn i gruppa her🤗 Du har alltid en alternativ øvelse for oss med litt vondter og passer på at vi gjør øvelsene riktig☺️ Tusen takk Monica for at du gir så mye av deg selv til alle oss🙌🏼😍👏🏼👏🏼"

Anne B. Jenssen

"Kjære Monica. Jeg vil gjerne gi deg en tilbakemelding på insider - treningsportalen din. Det var tungt for meg etter lang tid uten trening, å komme igang. Men fordi øktene du poster der inne er så korte, varierte og du klarer å motivere så utrolig bra som du gjør underveis - både i videoene og i kommentarfeltet - så er jeg nå begynt å komme inn i treningen igjen. I en hektisk hverdag er det utrolig verdifullt for meg å spare tid ved å kunne ta treningen når det passer, morgen, midt på dag eller kveld. Med eller uten barn - og hjemme! Jeg kommer nok ikke til å dra tilbake på noe treningssenter igjen. Helkroppsstyrketrening og mobilitetstreningen som du tilbyr her, kombinert med utholdenhetstrening og aktiviteter ute i naturen som jeg er veldig glad i - er dette perfekt for meg. Jeg ville bare si tusen takk! Og takk for at du er så positiv, herlig og at det er uperfekte videoer der du gjør feil og hunden kommer, du må rope på sønnen om å ta inn putene ute når det plutselig regner midt i livesending... ja... I LOVE IT ❤"

Tale Maria (aka Helsesista)

"Jeg elsker denne insider gruppa. Effektiv og korte økter som funker og jeg kjenner jeg er blitt sterkere💪 Liker også godt fokus på mobilitet. Jeg er stiv som en stokk og trenger tøy, bøy og ikke minst balanse. Jeg kommer meg også ut på gå/jogge turer og hiver meg på challangene dine for jeg vet det er bra for meg🤩 Tips om kosthold trenge jeg og ikke minst er ut utrolig flink til å heie på oss alle❤️. Jeg opplever meg sett og inspirert av alle spreke damer her inn😍. Jeg kan jo ikke være noe dårligere enn de😉. Jeg har virkelig finnet ei gruppe som gjør det enkelt å være snille med kroppen min. Litt sunnere, litt sprekere og litt blidere, rett og slett fordi jeg tar vare på meg selv❤️. Jeg trenger å bli minnet på at det er viktig✨"

Nina Borøy Olsen

"Med medlemskap i Monica sin Insiders portal er ikke lenger tidsmangel og dørstokkmila en unnskyldning for ikke å trene. 15 minutter har jeg alltid tid til og jeg går ikke en gang over dørstokken, men trener i stua med Monica på iPaden foran meg. Kombinert med korte eller lange gå-/joggeturer med en god nabo får jeg treningen unnagjort. Det gir energi og påfyll i en hektisk hverdag. Monica og andre medlemmer i gruppa heier og gir positive, støttende tilbakemeldinger. Da får man gjerne lyst til å yte enda mer 🏃‍♀️👏🏻👍🏻 "

Stine Veila

"Tren for liver insiders er perfekt for meg! 😊 Her får jeg bl.a. supre, korte og effektive økter som passer godt i en travel hverdag med 100% kontor- jobb, mann og 3 gutter som skal følges opp på fritidsakiviteter. All ære til Monica 😍 som inspirerer til en sunnere og mer aktiv hverdag 🙌 "

Vigdis Grefstad

 

Litt om onlinetreneren: 
Monica Gulbrandsen, 43 år og har jobbet som sykepleier i 16 år på ulike sykehus i Oslo. 

I tillegg er jeg utdannet personlig trener og kostholdsrådgiver. 

For 5 år siden startet jeg opp mitt eget firma Tren For Livet, hvor jeg også har med meg et fantastisk trenerteam. 

Jeg jobber fulltid som daglig leder, bootcamp instruktør og onlinetrener.

I tillegg er jeg med på ulike eventer og treningsreiser som instruktør. Eksempler : Treningswekend med Yngvar Andersen ( Puls Yngvar fra NRK) x flere, KK Camp x flere ( nå Apollo Camp) og Kamilleweekend!

Jeg brenner for å hjelpe folk til å ta vare på helsa si, både fysisk og mentalt.

Jeg ønsker å nå ut til flere enn bare de som bor rundt der jeg bor og derfor har jeg satset stort på onlinetrening de siste 3 årene.

Mitt ønske er å hjelpe så mange som mulig til å trene regelmessig og føle seg bra og komme i god form slik at livet blir enda bedre å leve! 

Hjertelig velkommen til onlinemedlemsportalen! 

SETT MEG PÅ VENTELISTEN
Close

Meld deg på 28 dagers workout challenge

Fyll inn navn og e-post og du vil motta faktura på kurset samt link til den lukkede Facebook-gruppe. 

50% fullført