Bli med på sommer-onlinetrening!

Tren kjapt og effektiv i din egen stue og på ferie - perfekt for deg som ikke ønsker eller har tid til å trene på treningsstudio!

 

Ja, jeg vil bli med og få tilgang nå!

Kom i superform med onlinetrening i sommer! Du kan trene til korte videoer og treningsprogrammer hver uke ! Dette konseptet gjør det svært enkelt å få inn trening i en hektisk hverdag og på ferie !

Tren fra 2-6 miniøkter i uka! Jeg hjelper deg til å finne en plan som passer deg!

Jeg legger ut nye superkorte og svært effektive treningsvideoer du kan følge hver uke. Totalt 12 økter pr måned + ubegrenset med bonusøkter for deg som vil trene ekstra! Du får steg for steg hjelp og oppfølging slik at du får progresjon og mestringsfølelse! Jeg hjelper deg til å komme i knallform - raskt!

Styrketrening

Vi trener med egen kroppsvekt + enkelt utstyr som treningsstrikk, manualer eller en bag/ sekk med noen bøker oppi. Øktene tilrettelegges for ulikt nivå og erfaring. 

Kondisjon

Hver uke får du som ønsker å trene kondisjon tips til korte og effektive  intervalløkter som du kan utføre gående, løpende, syklende eller hjemme i stua.  Har du hoppetau er det fantastisk å trene kondisjon hjemme i egen stue eller rett utenfor døra. 

Kosthold

Jeg linker til mine favoritt oppskrifter og matbloggere, samt gir deg inspirasjon til å ta små steg for å bedre kostholdet om det er ønskelig. Fokus er næringsrik og blodsukkerstabil mat.

Selfcare + mobilitetsøkter

Det er viktig å variere treningen så hver uke legger jeg også ut en ny yogainspirert mobilitetsøkt. I tlllegg får du tips og råd hver måned til hvordan du kan få mer harmoni og mindre stress i hverdagen, slik at du føler deg bra både fysisk og mentalt. 

Alt du trenger for å komme i knallform og føle deg sterk, sporty, energisk og glad!

Monica Guldbrandsen

Monica (44 år) og bor i Bærum. Jeg har jobbet som sykepleier i 15 år og dette er bakgrunnen for at jeg startet å jobbe med trening og livsstilsendringer.

De siste 6 årene har jeg vært daglig leder og hovedtrener i Tren For Livet. 

Min største glede utenom barna mine, er å jobbe med kundene mine enten via bootcamper, eller via skjermen online!

Jeg har til en hver tid over 150 - 180 damer i medlemsportalen + ulike onlinekurs.

Jeg elsker å kunne hjelpe damer til å komme i bedre form, slik at de kan føle seg superbra både fysisk og mentalt uansett hvilket utgangspunkt de kommer fra!

Jeg vet nemlig godt selv hvordan det er å føle seg nedstemt med lite energi og en kropp som ikke spiller på lag.

Min visjon er å hjelpe så mange damer som som overhodet mulig til å føle seg sunne, glade, energiske og sporty! 

 

 

Kickstart våren og sommeren 2019 med kjappe onlineøkter tilrettelagt for deg uansett treningsform og erfaring!

Hiv deg med i " insider" onlinegruppa hvis du ønsker et konkret og tilrettelagt treningsopplegg + fokus på helse og kosthold ! Treningsøktene kan utføres hjemme i egen stue/hage og på ferie. Jeg hjelper deg til å føle deg supersporty og aktiv denne sommeren - det fortjent du!

Medlem

KR 399 / mnd

Ingen bindingstid!

Tilgang til nettportal med masse onlineøkter + en lukket Facebook-gruppe med nye økter hver uke og meg på kjøpet som heier og følger deg opp! 

 

Ingen bindingstid - send meg en mail senest dagen før nytt automatisk trekk så stoppes abonnementet! 

 

100% FORNØYDHETSGARANTI I 14 DAGER!  

 

Bli medlem uten bindingstid

"Sommerpakka" - kjøp 3 mnd med rabatt + ekstra bonus og bli med og tren med oss i sommer!

KUN KR 995 for 3 mnd treningsopplegg i juni, juli og august!

Tilgang til nettportal med masse onlineøkter + en lukket Facebook-gruppe med nye økter hver uke og meg på kjøpet som heier og følger deg opp! 

BONUS PÅ KJØPET :

FÅ "TEN MINUTES TRAINING PROGRAMS" PÅ KJØPET VERDI 1000,- ( 16 x 10 minutters onlinevideoer til odel og eie) 

 

100% FORNØYDHETSGARANTI I 14 DAGER! Bonus får du etter 14 dager :) 

KJØP SOMMERPAKKA

Siste frist for å melde seg inn før sommeren er fredag 31. Mai 2019

00

Dag(er)

00

Time(r)

00

Minutt(er)

00

Sekund(er)

"Jeg elsker denne insider gruppa. Effektiv og korte økter som funker og jeg kjenner jeg er blitt sterkere Liker også godt fokus på mobilitet. Jeg er stiv som en stokk og trenger tøy, bøy og ikke minst balanse. Jeg kommer meg også ut på gå/jogge turer og hiver meg på challangene dine for jeg vet det er bra for meg! Du er utrolig flink til å heie på oss alle! -Nina Borøy Olsen"


"Nå har jeg vært med en liten stund og blir bare mer og mer hekta og inspirert. Korte supereffektive øvelser for kropp og sjel og kondisjonsøkter som passer alle. Digger det! Her er det så mye positiv energi og hyggelige tilbakemeldinger, så har jeg en dårlig dag blir den fort gladere om jeg titter inn i gruppa her. Tusen takk Monica for at du gir så mye av deg selv til oss alle! -Anne. B. Jensen"


"Helkroppsstyrketrening og mobilitetstreningen som du tilbyr her, kombinert med utholdenhetstrening og aktiviteter ute i naturen som jeg er veldig glad i - er dette perfekt for meg. Jeg ville bare si tusen takk! Og takk for at du er så positiv, herlig og at det er uperfekte videoer der du gjør feil og hunden kommer, du må rope på sønnen om å ta inn putene ute når det plutselig regner midt i livesending... ja... I LOVE IT - Tale Maria aka "Helsesista"


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.