Tren For Livet - Insiders

Hjemme- onlinetrening for damer som vil føle seg sterke, sunne, sporty og som vil føle seg vel i egen kropp! 

PÅMELDING ÅPNER FOR NYE MEDLEMMER 27.AUGUST !  SETT DEG PÅ VIP VENTELISTE NÅ SÅ FÅR TILBUDET OM Å BLI MED FØRST + EKSTRA BONUS PÅ KJØPET.

JA, JEG VIL VÆRE PÅ VIP VENTELISTEN TIL MEDLEMSPORTALEN! Da får jeg muligheten til å bli med i slutten av august med ekstra bonus! 

 

 Hva er Tren For Livet Insiders ?

✅ En Facebook-gruppe ( Ca 150 damer i gruppa nå)  + nettportal hvor alt ligger tilgjengelig. Jeg, Monica gir deg konkrete steg for steg til hvordan du kan bli mer sunn, sterk og sporty i en hektisk hverdag!  

✅ Her får du kontinuerlig nye treningsvideoer hver uke, totalt 12 pr måned. I september blir det MAGE-RUMPE LÅR - CHALLENGE! 

✅ Alle økter tilrettelegges for ulike nivå og treningserfaring

✅Enkle og gjennomførbare kostholdstips

✅ Enkle og gjennomførbare livsstilstips ( søvn, hvile, aktivitet, selfcare)

✅ Tilgang til nettportal med egen login

✅ Tilgang til vår eksklusive lukkete FB-med oppfølging 

OBS: INGEN BINDINGSTID OG 100% FORNØYDHETSGRANTI I 30 DAGER ! 

 

Sett deg på VIP ventelisten her 

Legg igjen navn og e-post så får du beskjed straks vi åpner opp for nye medlemmer. Dørene er kun åpne i 4 dager når vi åpner i slutten av august så sikre deg info ved å sette deg på VIP ventelisten nå:) 

"🌸Tren for livet insiders🙏🏼 Nå har jeg vært med en liten stund og blir bare mer og mer hekta og inspirert😅 Korte supereffektive øvelser for kropp og sjel og kondisjonsøkter som passer alle. Digger det! Her er det så mye positiv energi og hyggelige tilbakemeldinger, så har jeg en dårlig dag blir den fort gladere om jeg titter inn i gruppa her🤗 Du har alltid en alternativ øvelse for oss med litt vondter og passer på at vi gjør øvelsene riktig☺️ Tusen takk Monica for at du gir så mye av deg selv til alle oss🙌🏼😍👏🏼👏🏼"

Anne B. Jenssen

"Kjære Monica. Jeg vil gjerne gi deg en tilbakemelding på insider - treningsportalen din. Det var tungt for meg etter lang tid uten trening, å komme igang. Men fordi øktene du poster der inne er så korte, varierte og du klarer å motivere så utrolig bra som du gjør underveis - både i videoene og i kommentarfeltet - så er jeg nå begynt å komme inn i treningen igjen. I en hektisk hverdag er det utrolig verdifullt for meg å spare tid ved å kunne ta treningen når det passer, morgen, midt på dag eller kveld. Med eller uten barn - og hjemme! Jeg kommer nok ikke til å dra tilbake på noe treningssenter igjen. Helkroppsstyrketrening og mobilitetstreningen som du tilbyr her, kombinert med utholdenhetstrening og aktiviteter ute i naturen som jeg er veldig glad i - er dette perfekt for meg. Jeg ville bare si tusen takk! Og takk for at du er så positiv, herlig og at det er uperfekte videoer der du gjør feil og hunden kommer, du må rope på sønnen om å ta inn putene ute når det plutselig regner midt i livesending... ja... I LOVE IT ❤"

Tale Maria (aka Helsesista)

"Jeg elsker denne insider gruppa. Effektiv og korte økter som funker og jeg kjenner jeg er blitt sterkere💪 Liker også godt fokus på mobilitet. Jeg er stiv som en stokk og trenger tøy, bøy og ikke minst balanse. Jeg kommer meg også ut på gå/jogge turer og hiver meg på challangene dine for jeg vet det er bra for meg🤩 Tips om kosthold trenge jeg og ikke minst er ut utrolig flink til å heie på oss alle❤️. Jeg opplever meg sett og inspirert av alle spreke damer her inn😍. Jeg kan jo ikke være noe dårligere enn de😉. Jeg har virkelig finnet ei gruppe som gjør det enkelt å være snille med kroppen min. Litt sunnere, litt sprekere og litt blidere, rett og slett fordi jeg tar vare på meg selv❤️. Jeg trenger å bli minnet på at det er viktig✨"

Nina Borøy Olsen

"Med medlemskap i Monica sin Insiders portal er ikke lenger tidsmangel og dørstokkmila en unnskyldning for ikke å trene. 15 minutter har jeg alltid tid til og jeg går ikke en gang over dørstokken, men trener i stua med Monica på iPaden foran meg. Kombinert med korte eller lange gå-/joggeturer med en god nabo får jeg treningen unnagjort. Det gir energi og påfyll i en hektisk hverdag. Monica og andre medlemmer i gruppa heier og gir positive, støttende tilbakemeldinger. Da får man gjerne lyst til å yte enda mer 🏃‍♀️👏🏻👍🏻 "

Stine Veila

"Tren for liver insiders er perfekt for meg! 😊 Her får jeg bl.a. supre, korte og effektive økter som passer godt i en travel hverdag med 100% kontor- jobb, mann og 3 gutter som skal følges opp på fritidsakiviteter. All ære til Monica 😍 som inspirerer til en sunnere og mer aktiv hverdag 🙌 "

Vigdis Grefstad

 

Litt om onlinetreneren: 
Monica Gulbrandsen, 44 år og har jobbet som sykepleier i 16 år

I tillegg er jeg utdannet personlig trener og kostholdsrådgiver. 

For 6 år siden startet jeg opp mitt eget firma Tren For Livet som består av Onlinetrening og utetreningsgrupper. 

Jeg jobber fulltid som daglig leder, bootcamp instruktør, PT og onlinetrener.

I tillegg er jeg med på ulike eventer og treningsreiser.

Eks : Treningswekender med Yngvar Andersen, KK Camp x flere ( nå Apollo Camp), Kamilleweekend, Fitcamp og Womensweekend.

Jeg brenner for å hjelpe damer til å få en bedre hverdag der de tar mer vare på seg selv slik at de får mer hverdagsglede, mer energi og føler seg mye mer vel i egen kropp.

 

Sett deg på VIP ventelisten her

Legg igjen navn og e-post her så får du først info når dørene åpnes og du får en gratis bonus om du blir med ! 

Close

Meld deg på 28 dagers workout challenge

Fyll inn navn og e-post og du vil motta faktura på kurset samt link til den lukkede Facebook-gruppe. 

50% fullført