MELD DEG PÅ HER !

Tren kjapt og effektiv i din egen stue - perfekt for deg med en travel hverdag!


4-ukers step by step trenings- og livsstilchallenge!

 

Meld deg på nå

Pris kun 1499,- 

 

Ja, jeg vil bli med nå !

.

NOK 1499,-

  • Tren med meg og kom i form til sommeren!
  • Få tilgang til 6 kjappe og morsomme onlinetreningsøkter hver uke som du kan gjøre hjemme  

  • Lær hvordan du setter sammen egne treningsøkter du elsker

  • Kostholdstips og triks til mer energi, stabilt blodsukker og evt til å gå ned de 2-3 kiloene før sommeren
  • Enkle tips til hvordan du kan få en mer harmonisk hverdag med mindre negativt stress
MELD DEG PÅ HER!

Vi har fokus på trening, kosthold, søvn og hvile

Hjemmetrening

Du får 6 ulike og svært varierte, effektivt og korte onlineøkter( video)  hver uke. Du trener når du vil og tar så mange økter du vil. Eksempler er basis styrketrening, tabataøkter, sirkeltrening, balanse- og mobilitetsøkter. Alle øktene er tilrettelagt for ulike nivå.

Kostholdstips

Det blir det fokus på blodsukkerstabil og næringsrik mat som gjør at du enklere unngår søtsug, overspising og dårlige matvalg. Hvis målet er å gå ned 2-3 kilo viser jeg deg hvordan du kan gjøre dette uten å telle kalorier

 

Endre vaner

Vi går igjennom hvordan du kan registrere dine kostholdsvaner, søvnvaner og aktivitetsnivå slik at du  enklere kan ta smarte livsstilsgrep der du ser det er behov. Det er ofte en aha opplevelse å registrere vaner/uvaner 

Søvn/restitusjon

Vi går igjennom smarte triks som gjør at du kan sove mer og hvile mer mellom slagene. Viktigheten av nok søvn og hvile/restutisjon er helt avgjørende for å prestere best mulig både fysisk og mentalt,  øke forbrenningen, redusere sukkerbehovet, humørsvingninger og forebygge sykdom

Alt du trenger for å komme i knallform og føle deg sterk, sporty, energisk og glad!

Om Monica Gulbrandsen 

Jeg er utdannet sykepleier, personlig trener og kostholdsrådgiver. 

I tillegg til å hjelpe damer online og være instruktør på egne bootcamper er jeg med på ulike eventer og treningsreiser som instruktør.

Eksempler : Treningsweekend med Yngvar Andersen ( Puls Yngvar fra NRK) x flere, KK Camp x flere ( nå Apollo Camp), Kamilleweekend, Fitcamp og til våren også Womensweekend !

Jeg brenner for å hjelpe damer til å ta vare på helsa si, både fysisk og mentalt.

Mitt ønske er å hjelpe så mange som mulig til å trene regelmessig, spise fornuftig og føle seg bra slik at de kjenner at de lever et sporty og sunt liv !

.

NOK 1499,-

  • Tren med meg og kom i form til sommeren! 
  • Få tilgang til 6 kjappe og morsomme onlinetreningsøkter hver uke som du kan gjøre hjemme 

  • Lær hvordan du setter sammen egne treningsøkter du elsker

  • Kostholdstips og triks til mer energi, stabilt blodsukker og evt til å gå ned de 2-3 kiloene før sommeren
  • Enkle tips til hvordan du kan få en mer harmonisk hverdag med mindre negativt stress
MELD DEG PÅ HER!

"Jeg elsker denne insider gruppa. Effektiv og korte økter som funker og jeg kjenner jeg er blitt sterkere Liker også godt fokus på mobilitet. Jeg er stiv som en stokk og trenger tøy, bøy og ikke minst balanse. Jeg kommer meg også ut på gå/jogge turer og hiver meg på challangene dine for jeg vet det er bra for meg! Du er utrolig flink til å heie på oss alle! -Nina Borøy Olsen"


"Nå har jeg vært med en liten stund og blir bare mer og mer hekta og inspirert. Korte supereffektive øvelser for kropp og sjel og kondisjonsøkter som passer alle. Digger det! Her er det så mye positiv energi og hyggelige tilbakemeldinger, så har jeg en dårlig dag blir den fort gladere om jeg titter inn i gruppa her. Tusen takk Monica for at du gir så mye av deg selv til oss alle! -Anne. B. Jensen"


"Helkroppsstyrketrening og mobilitetstreningen som du tilbyr her, kombinert med utholdenhetstrening og aktiviteter ute i naturen som jeg er veldig glad i - er dette perfekt for meg. Jeg ville bare si tusen takk! Og takk for at du er så positiv, herlig og at det er uperfekte videoer der du gjør feil og hunden kommer, du må rope på sønnen om å ta inn putene ute når det plutselig regner midt i livesending... ja... I LOVE IT - Tale Maria aka "Helsesista"


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.