Bli med på "Get in shape in 8 weeks challenge" 

Bli med på dette 8 ukers kurset/challengen og start denne våren med å trene 3 x valgfritt 14 eller 28 minutters onlinetreningsøkter hver uke. 

Vil du trene mer får du tilgang til flere hundre treningsvideoer.

  • Yoga
  • mobilitetsøkter
  • kondisjonsøkter
  • styrkeøkter fra 10-30 minutter
  • livsstil- og kostholdstips til hvordan du enkelt kan leve et sunt og energisk liv. 

 

Yes, jeg blir med på 8 ukers challengen "Get in shape in 8 weeks"

Kom i gang med svært effektiv og morsom hjemmetrening sammen med mange andre damer! Sammen er det så mye enklere! Du følger et treningsopplegg tilrettelagt for ulik treningserfaring og form. Kurset /challengen går over 8 uker i mars og april. Vi har fokus på å stramme opp, bli sterkere både fysisk og mentalt! Detter er perfekt for deg som ønsker ny treningsmotivasjon og ønsker å føle deg ekstra bra denne våren!

Tren 3 x 14 eller 28 minutter i uka! Du får 3 splitter nye onlineøkter hver uke! I tillegg kan plukke ut økter etter ønske fra en "medlemsportal/nettside med egen "log in" når som helst!

Bli med og kick start våren med 8 ukers challengen og føl deg sterk, sporty, energisk og vel utenpå og inni ! Ikke la denne sjansen gå fra deg. Neste mulighet er først i mai/juni !

Styrketrening

Vi trener med egen kroppsvekt + enkelt utstyr som treningsstrikk, manualer eller en bag/ sekk med noen bøkereller fylte vannfalsker oppi. 

Jeg tilrettelegger ulik form og treningserfaring,

Kondisjon

Hver uke får du som ønsker å trene kondisjon tips til korte og effektive kondisjonsøkter. Har du hoppetau er det fantastisk å trene kondisjon hjemme i egen stue eller rett utenfor døra. 

Kosthold

Jeg linker til mine favoritt oppskrifter og matbloggere, samt gir deg inspirasjon til å ta små steg for å bedre kostholdet om det er ønskelig. Fokus er nok vanninntak 3-5 never grønnsaker, nok protein og enkle måter å spise sunt på i en hektisk hverdag. 

Selfcare + mobilitetsøkter

I nettportalen/nettsiden og i facebookgruppa finner du mange mobilitetsøkter som er gull for å bli mer bevegelig, forebygge ondter og skader. I tillegg er mobilitetstrening fantastisk for å forebygge negativt stress

GET IN SHAPE IN 8 WEEKS! EN 8 UKERS CHALLENGE I MARS OG APRIL HVOR DU HAR FOKUS PÅ ENKEL MEN EFFEKTIV TRENING X 3 PR UKE OG BONUS ER NOEN ENKLE LIVSSTILSFORANDRINGER FOR MAKS EFFEKT AV TRENINGEN! 

Monica Guldbrandsen

Monica (45 år), gift og har 2 tenåringer. Jeg har jobbet som sykepleier i 15 år og dette er bakgrunnen for at jeg startet å jobbe med trening og livsstilsendringer.

De siste 6 årene har jeg vært daglig leder og hovedtrener i Tren For Livet. 

Min største glede utenom barna mine, er å jobbe med kundene mine enten via bootcamper, eller via skjermen online!

Jeg har til en hver tid over 160 - 200 damer i medlemsportalen + ulike onlinekurs.

Jeg brenner for å hjelpe damer til å komme i bedre form, slik at de kan føle seg superbra både fysisk og mentalt!

Min visjon er å hjelpe så mange damer som som overhodet mulig til å føle seg sunne, glade, energiske og sporty! 

Bli med i på 8 ukers challengen nå ! Alt foregår i onlinegruppa "TREN FOR LIVET INSIDERS". Du kjøper et 8 ukers kurs/challenge. Ønsker du være med på neste challenge i mai/juni også får du et supertilbud når tiden nærmer seg:)

ENGANGSKJØP FOR 8 UKERS CHALLENGE

KUN 1299,- INKL BONUS 25 MIN STRATEGISAMTALE VERDI 500,-

Tilgang til nettportal med masse onlineøkter + en lukket Facebook-gruppe med 3 NYE ØKTER HVER UKE. 

100% FORNØYDHETSGARANTI I 14 DAGER!   

JA, JEG BLIR MED PÅ CHALLENGEN: "GET IN SHAPE IN 8 WEEKS"

Siste frist for å melde seg på mandag 2.mars kl 24.00 Har du lyst å komme i form og kjenne at du er aktiv, sporty, sterk og sunn? Kom igjen - dette fortjener du! Jeg er med deg hele veien!

00

Dag(er)

00

Time(r)

00

Minutt(er)

00

Sekund(er)

"Jeg elsker denne insider gruppa. Effektiv og korte økter som funker og jeg kjenner jeg er blitt sterkere Liker også godt fokus på mobilitet. Jeg er stiv som en stokk og trenger tøy, bøy og ikke minst balanse. Jeg kommer meg også ut på gå/jogge turer og hiver meg på challangene dine for jeg vet det er bra for meg! Du er utrolig flink til å heie på oss alle! -Nina Borøy Olsen"


"Nå har jeg vært med en liten stund og blir bare mer og mer hekta og inspirert. Korte supereffektive øvelser for kropp og sjel og kondisjonsøkter som passer alle. Digger det! Her er det så mye positiv energi og hyggelige tilbakemeldinger, så har jeg en dårlig dag blir den fort gladere om jeg titter inn i gruppa her. Tusen takk Monica for at du gir så mye av deg selv til oss alle! -Anne. B. Jensen"


"Helkroppsstyrketrening og mobilitetstreningen som du tilbyr her, kombinert med utholdenhetstrening og aktiviteter ute i naturen som jeg er veldig glad i - er dette perfekt for meg. Jeg ville bare si tusen takk! Og takk for at du er så positiv, herlig og at det er uperfekte videoer der du gjør feil og hunden kommer, du må rope på sønnen om å ta inn putene ute når det plutselig regner midt i livesending... ja... I LOVE IT - Tale Maria aka "Helsesista"


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.