Velkommen til HJEMMETRENING MED PT-MONICA

Har du lyst å bli med på onlinetrening denne sommeren ? 

Ønsker du et moderat hardt og morsomt treningsopplegg du kan følge denne sommeren? Da har du kommet riktig! 

Ikke nøl, meld deg på nå. Du har 100% fornøydhetsgaranti i 14 dager, så du risikerer ingenting om du ikke skulle stortrives hos hos:) 

 

Ja, jeg blir med i onlinegruppa!

Tren supereffektivt med 15-20 minutters moderat tøffe hjemmetreningsøkter! Du kan trene når du vil og hvor mye du vil. Jeg følger deg opp hele veien!

Her får du alt du trenger for å føle deg sprekere, sunnere og mer sporty! Jeg svarer på alle spørsmål innen kosthold, kondisjonstrening, styrketrening, mobilitet og generelle livsstilspørsmål. Vi får også "besøk" av ulike fagpersoner hver måned som gir sine beste tips til å ta helsa og formen til neste nivå!

Bli med og tren supereffektive, varierte og morsomme moderat tøffe hjemmetreningsøkter. Du trener akkurat når det passer deg.

Du får 2 LIVESENDINGER + BONUSØKT med morsom og effektiv trening i en privat lukket Facebookgruppe hver uke! Ukesplan kommer hver søndag så du kan planlegge ukas treninger og utfordringer .

HJEMMETRENING MED PT-MONICA ER FOR DEG SOM ØNSKER Å KOMME I GANG MED TRENING PÅ EN SKÅNSOM, EFFEKTIV OG MORSOM MÅTE!

Litt om meg :)

Monica (45 år), gift og har 2 tenåringer. Jeg har jobbet som sykepleier i 15 år og dette er bakgrunnen for at jeg startet å jobbe med trening og livsstilsendringer.

De siste 6,5 årene har jeg vært daglig leder og hovedtrener i Tren For Livet. 

Min største glede er å hjelpe damer til å føle seg sterke både fysisk og mentalt via utetrening og onlinekurs/grupper!

Jeg hjelper f eks til en hver tid mellom 200 og 300 damer via ulike onlinekurs/grupper.

Min visjon er å hjelpe så mange damer som som overhodet mulig til å føle seg sunne, glade, energiske og sporty!  Håper du vil gi meg en sjans om du trenger hjelp til å komme i gang med trening. 

"HJEMMETRENING MED PT-MONICA" KUN 279,- PR MND/ INGEN BINDINGSTID 100% FORNØYDHETSGARANTI I 14 DAGER!

Bli med nå og tren hjemme i dine egen stue eller ta med mobilen ut og tren ute! Medlemsprisen pr mnd har du for all tid så lenge du er medlem! 279 kroner trekkes automatisk fra ditt kort hver måned til du sier opp. Nye medlemmer som kommer til senere får en høyere månedspris.

Medlem

KUN

KR 279 / mnd

Bonus helt gratis oppstartssamtale og strategiplan for å nå dine mål verdi 1500,-

Ingen bindingstid!

Dette får du hver mnd: 

  • 12 nye varierte morsomme og moderate onlineøkter hver mnd.
  • "besøk" av månedens fagperson innen helse- og/eller trening. Eks: innen yoga, løping, meditasjon, kosthold, osv..
  • Du får oppfølging, samhold og et svært positiv gruppetilhørighet

100% FORNØYDHETSGARANTI I 14 DAGER!   

JA, JEG BLIR MED I DAG UTEN BINDINGSTID!

"Jeg elsker denne insider gruppa. Effektiv og korte økter som funker og jeg kjenner jeg er blitt sterkere Liker også godt fokus på mobilitet. Jeg er stiv som en stokk og trenger tøy, bøy og ikke minst balanse. Jeg kommer meg også ut på gå/jogge turer og hiver meg på challangene dine for jeg vet det er bra for meg! Du er utrolig flink til å heie på oss alle! -Nina Borøy Olsen"


"Nå har jeg vært med en liten stund og blir bare mer og mer hekta og inspirert. Korte supereffektive øvelser for kropp og sjel og kondisjonsøkter som passer alle. Digger det! Her er det så mye positiv energi og hyggelige tilbakemeldinger, så har jeg en dårlig dag blir den fort gladere om jeg titter inn i gruppa her. Tusen takk Monica for at du gir så mye av deg selv til oss alle! -Anne. B. Jensen"


"Helkroppsstyrketrening og mobilitetstreningen som du tilbyr her, kombinert med utholdenhetstrening og aktiviteter ute i naturen som jeg er veldig glad i - er dette perfekt for meg. Jeg ville bare si tusen takk! Og takk for at du er så positiv, herlig og at det er uperfekte videoer der du gjør feil og hunden kommer, du må rope på sønnen om å ta inn putene ute når det plutselig regner midt i livesending... ja... I LOVE IT - Tale Maria aka "Helsesista"


SISTE FRIST FOR Å MELDE SEG PÅ SOMMERTRENINGEN ER FREDAG 5. JUNI KL 24.00! JOIN US!

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.