Onlinetrening for damer som har lyst på en sporty, sunn og fresh livsstil ! 

JOIN US ! Siste frist er mandag 31. august!

TREN SUPERKJAPT, MORSOMT OG EFFEKTIVT HJEMME I DIN EGEN STUE NÅR DET PASSER DEG! DU FÅR EN NY TRENINGSPLAN HVER UKE!

Hjertelig velkommen til onlinegruppa vår "Tren For Livet - Insiders" ! Første challenge ut i høst er "4 WEEK FIT & STRONG CHALLENGE" OPPSTART TIRSDAG 1. SEPTEMBER!

Tren minimum 3 økter i uka valgfritt 15 eller 30 minutter pr økt! Har du lyst å trene mer har du tilgang til masse treningsøkter så det er bare å kjøre på så mye du ønsker!

Onlinegruppa åpner kun opp for nye medlemmer 3 ganger i året så dette er siste sjanse før 2021! Bli med og avslutt 2020 med en aktiv, sunn og sporty livsstil !

Kondisjonstrening

Du får enten en online eller offline kondisjonsøkt eller hver uke. 

Vi trener kondisjon via ulike inspirerende og super effektive intervaller. Du kan løpe eller gå så fort du klarer. Du trener på ditt nivå. 

Styrketrening

Vi trener med egen kroppsvekt + enkelt utstyr som treningsstrikk, manualer eller en bag/ sekk med noen bøkereller fylte vannfalsker oppi. 

Jeg tilrettelegger ulik form og treningserfaring,

Mobilitet & Yoga

I nettportalen/nettsiden og i facebookgruppa finner du mange mobilitetsøkter som er gull for å bli mer bevegelig, forebygge ondter og skader. I tillegg får du 2-3 nye mobilitet- eller yoga økter pr måned. 

Hvem er trener`n ?

Jo, det er meg Monica Gulbrandsen

Monica (46 år), gift og har 2 tenåringer. Jeg har jobbet som sykepleier i 15 år og dette er bakgrunnen for at jeg startet å jobbe med trening og livsstilsendringer.

De siste 7 årene har jeg vært daglig leder og hovedtrener i Tren For Livet. 

Min største glede utenom familien, er å jobbe med kundene mine enten via bootcamper, eller via skjermen online!

Jeg har til en hver tid over godt over 300 damer påmeldte på ulike onlinekurs og medlemsportaler.

Jeg brenner for å hjelpe damer til å komme i bedre form, slik at de kan føle seg superbra både fysisk og mentalt!

Min visjon er å hjelpe så mange damer som som overhodet mulig til å føle seg sunne, glade, energiske og sporty!  JOIN ME! 

HVIS DU HAR LYST Å TRENE ETTER ET SUPERBRA ONLINE-HJEMMETRENINGSOPPLEGG SÅ HIV DEG MED NÅ!

Alt foregår i onlinegruppa "TREN FOR LIVET INSIDERS" Velg mellom å kun trene via vår Facebookgruppe eller tren via vår nettportal. Alle øktene legges fortløpende over i nettportalen etter de er sendt LIVE i Facebook-gruppa.

479 ,-

trekkes automatisk fra konto hver mnd

Månedlig medlemsskap / ingen bindingstid

 

100% FORNØYDHETSGARANTI I 30 DAGER SÅ SANT DU TESTER UT ØKTER OG IKKE ER FORNØYD! 

Meld deg på her!

1399,-

Engangsbetaling
(349,- pr.mnd)

Tren ut 2020 dvs 4 mnd betal kun for 3 mnd. 

Spar over 500,- 

100% FORNØYDHETSGARANTI I 30 DAGER SÅ SANT DU TESTER ØKTER OG IKKE ER FORNØYD! 

Meld deg på her!

SISTE FRIST FOR Å BLI MEDLEM I 2020 ER MANDAG 31. AUGUST KL 24

00

Dag(er)

00

Time(r)

00

Minutt(er)

00

Sekund(er)

"Jeg elsker denne insider gruppa. Effektiv og korte økter som funker og jeg kjenner jeg er blitt sterkere Liker også godt fokus på mobilitet. Jeg er stiv som en stokk og trenger tøy, bøy og ikke minst balanse. Jeg kommer meg også ut på gå/jogge turer og hiver meg på challangene dine for jeg vet det er bra for meg! Du er utrolig flink til å heie på oss alle! -Nina Borøy Olsen"


"Nå har jeg vært med en liten stund og blir bare mer og mer hekta og inspirert. Korte supereffektive øvelser for kropp og sjel og kondisjonsøkter som passer alle. Digger det! Her er det så mye positiv energi og hyggelige tilbakemeldinger, så har jeg en dårlig dag blir den fort gladere om jeg titter inn i gruppa her. Tusen takk Monica for at du gir så mye av deg selv til oss alle! -Anne. B. Jensen"


"Helkroppsstyrketrening og mobilitetstreningen som du tilbyr her, kombinert med utholdenhetstrening og aktiviteter ute i naturen som jeg er veldig glad i - er dette perfekt for meg. Jeg ville bare si tusen takk! Og takk for at du er så positiv, herlig og at det er uperfekte videoer der du gjør feil og hunden kommer, du må rope på sønnen om å ta inn putene ute når det plutselig regner midt i livesending... ja... I LOVE IT - Tale Maria aka "Helsesista"


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.