Start 2021 sterkt med online- hjemmetrening og "6 week new start challenge"! Join us! 

Meld deg på her 100% fornøydhetsgaranti!

TREN SUPERKJAPT, MORSOMT OG EFFEKTIVT HJEMME I DIN EGEN STUE NÅR DET PASSER DEG! Du trener så ofte du kan og vil !

Hjertelig velkommen til hjemmetrenings-onlinegruppa for damer som ønsker å føle seg vel både invendig og utvendig. Alle kan være med uansett form og treningserfaring, jeg tilrettelegger for alle ! Mandag 18. januar starter vi en ny challenge i onlinegruppa " 6 week new start challenge". Fokus er sunn og sporty livsstil! Vi får hjelp fra ernæringsrådgiver Bente Kulvik Bremseth. Dette blir så bra! Velkommen!

 
Meld deg på her 100% fornøydhetsgaranti!

Hvem er trener`n ?

Jo, det er meg Monica Gulbrandsen

Monica (46 år), gift og har 2 tenåringer. Jeg har jobbet som sykepleier i 15 år og dette er bakgrunnen for at jeg startet å jobbe med trening og livsstilsendringer.

De siste 7,5 årene har jeg vært daglig leder og hovedtrener i Tren For Livet. 

Min største glede utenom familien, er å jobbe med kundene mine enten via bootcamper, eller via hjemme- onlinetrening. 

Jeg trener til en hver tid godt over 350 damer via på ulike hjemme-onlinekurs og medlemsportal.

Jeg brenner for å hjelpe damer til å komme i bedre form, slik at de kan føle seg superbra både fysisk og mentalt!

Min visjon er å hjelpe så mange damer som som overhodet mulig til å føle seg sunne, glade, energiske og sporty!  

 

Gi meg en sjanse til å hjelpe deg til å få inn mer trening hverdagen :) Hjertelig Velkommen!

Tren mellom 2-5 økter i uka ( 10 - 30 minutters økter)

Onlinegruppa Tren For Livet - insiders åpner kun 3 ganger i året for nye medlemmer. Bli med nå og kickstart 2021 med en sunnere livsstil og morsom og effektiv hjemmetrening!

Styrketrening

Vi trener med egen kroppsvekt + enkelt utstyr som treningsstrikk, manualer eller lag din egen sekk/bag med noe tung oppi som vekt :) 

Jeg tilrettelegger ulik form fra utrent, til moderat godt trent. Jeg har også alternative øvelser for skulder, nakke og kne-vondter.

Mobilitet & Yoga

Vi har fokus på mobilitet hver uke. Dette er gull for å bli mer bevegelig, forebygge ondter, skader og stress.  Du får også tilgang til mange yogaøkter som ligger i arkivet. 

I onlinegruppa finner du også masse "tøy og bøy" økter, så du kan kjøre så mange rolig økter du ønsker.

Start 2021 med en sporty og sunn livsstil der du kan skvise inn kjappe treningsøkter hjemme uten å måtte reise på treningsenter.

Alt foregår LIVE i Facebook-gruppa vår, men alle økter blir også raskt lastet opp i nettportalen vår så du trenger ikke bruke Facebook. Du får egen log-in til ditt onlinetreningssenter! Hjertelig velkommen til en fantastisk treningsgjeng og en ivrig trener :)

479 ,-

trekkes automatisk fra konto hver mnd

Månedlig medlemsskap / ingen bindingstid

 

100% FORNØYDHETSGARANTI I 30 DAGER SÅ SANT DU TESTER UT ØKTER OG IKKE ER FORNØYD! 

Meld deg på her!

PÅMELDING ER NÅ STENGT, NESTE MULIGHET ER TIL VÅREN.

00

Dag(er)

00

Time(r)

00

Minutt(er)

00

Sekund(er)

"Jeg elsker denne insider gruppa. Effektiv og korte økter som funker og jeg kjenner jeg er blitt sterkere Liker også godt fokus på mobilitet. Jeg er stiv som en stokk og trenger tøy, bøy og ikke minst balanse. Jeg kommer meg også ut på gå/jogge turer og hiver meg på challangene dine for jeg vet det er bra for meg! Du er utrolig flink til å heie på oss alle! -Nina Borøy Olsen"


"Nå har jeg vært med en liten stund og blir bare mer og mer hekta og inspirert. Korte supereffektive øvelser for kropp og sjel og kondisjonsøkter som passer alle. Digger det! Her er det så mye positiv energi og hyggelige tilbakemeldinger, så har jeg en dårlig dag blir den fort gladere om jeg titter inn i gruppa her. Tusen takk Monica for at du gir så mye av deg selv til oss alle! -Anne. B. Jensen"


"Helkroppsstyrketrening og mobilitetstreningen som du tilbyr her, kombinert med utholdenhetstrening og aktiviteter ute i naturen som jeg er veldig glad i - er dette perfekt for meg. Jeg ville bare si tusen takk! Og takk for at du er så positiv, herlig og at det er uperfekte videoer der du gjør feil og hunden kommer, du må rope på sønnen om å ta inn putene ute når det plutselig regner midt i livesending... ja... I LOVE IT - Tale Maria aka "Helsesista"


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.