Avslutt 2020 med sterkt med online- hjemmetrening! Vi kjører trenings-julekalender nå i desember. Dette blir så bra! Join us! 

Siste frist for påmelding er 27. november! Bli med, trykk på linken her!

TREN SUPERKJAPT, MORSOMT OG EFFEKTIVT HJEMME I DIN EGEN STUE NÅR DET PASSER DEG! Vi kjører trenings-julekalender nå i desember! Du trener så ofte du kan og vil !

Du kan være med en måned eller lengre, det bestemmer du! Hjertelig velkommen til hjemmetrenings-onlinegruppa vår "Tren For Livet - Insiders" !

Tren minimum 3 økter i uka ( 10 - 30 minutters økter) Har du lyst å trene mer kan du trene litt hver dag i årets kuleste trenings-julekalender!

Onlinegruppa skulle egentlig ikke åpne for nye medlemmer før i 2021, men pga nedstenging av treningssentere og utebootcamper vil vi ønske alle damer inn til oss nå før jul. Bli med og avslutt 2020 med en aktiv, sunn og sporty livsstil !

Styrketrening

Vi trener med egen kroppsvekt + enkelt utstyr som treningsstrikk, manualer eller lag din egen sekk/bag med noe tung oppi som vekt :) 

Jeg tilrettelegger ulik form fra utrent, til moderat godt trent. Jeg har også alternative øvelser for skulder, nakke og kne-vondter.

Mobilitet & Yoga

Nå i desember blir det minst 2 mobilitets- og yogaøkter hver uke som er gull for å bli mer bevegelig, forebygge ondter og førjuls-stress.  

I onlinegruppa finner du også masse "tøy og bøy" økter tilgjengelig, så du kan kjøre så mange rolig økter du ønsker.

Hvem er trener`n ?

Jo, det er meg Monica Gulbrandsen

Monica (46 år), gift og har 2 tenåringer. Jeg har jobbet som sykepleier i 15 år og dette er bakgrunnen for at jeg startet å jobbe med trening og livsstilsendringer.

De siste 7,5 årene har jeg vært daglig leder og hovedtrener i Tren For Livet. 

Min største glede utenom familien, er å jobbe med kundene mine enten via bootcamper, eller via hjemme- onlinetrening. 

Jeg trener til en hver tid godt over 350 damer via på ulike hjemme-onlinekurs og medlemsportal.

Jeg brenner for å hjelpe damer til å komme i bedre form, slik at de kan føle seg superbra både fysisk og mentalt!

Min visjon er å hjelpe så mange damer som som overhodet mulig til å føle seg sunne, glade, energiske og sporty!  

 

Gi meg en sjanse til å hjelpe deg til å få inn mer trening hverdagen :) Hjertelig Velkommen!

AVSLUTT 2020 MED TRENINGS-JULEKALENDER OG KOM I FORM TIL JUL OG 2021!

Alt foregår LIVE i Facebook-gruppa vår til vanlig, unntak er i julekalenderen. I desember er noen økter spilt inn på forhånd. Du trener når du vil og hvor mye du vil! Velg mellom å trene via vår Facebookgruppe eller tren via vår NETTPORTAL. Alle øktene legges fortløpende over i nettportalen etter de er sendt LIVE i Facebook-gruppa.

479 ,-

trekkes automatisk fra konto hver mnd

Månedlig medlemsskap / ingen bindingstid

 

100% FORNØYDHETSGARANTI I 30 DAGER SÅ SANT DU TESTER UT ØKTER OG IKKE ER FORNØYD! 

Meld deg på her!

SISTE FRIST FOR Å BLI MED PÅ TRENING/JULEKALENDER I DESEMBER ER FREDAG 27. NOVEMBER KL 24

00

Dag(er)

00

Time(r)

00

Minutt(er)

00

Sekund(er)

"Jeg elsker denne insider gruppa. Effektiv og korte økter som funker og jeg kjenner jeg er blitt sterkere Liker også godt fokus på mobilitet. Jeg er stiv som en stokk og trenger tøy, bøy og ikke minst balanse. Jeg kommer meg også ut på gå/jogge turer og hiver meg på challangene dine for jeg vet det er bra for meg! Du er utrolig flink til å heie på oss alle! -Nina Borøy Olsen"


"Nå har jeg vært med en liten stund og blir bare mer og mer hekta og inspirert. Korte supereffektive øvelser for kropp og sjel og kondisjonsøkter som passer alle. Digger det! Her er det så mye positiv energi og hyggelige tilbakemeldinger, så har jeg en dårlig dag blir den fort gladere om jeg titter inn i gruppa her. Tusen takk Monica for at du gir så mye av deg selv til oss alle! -Anne. B. Jensen"


"Helkroppsstyrketrening og mobilitetstreningen som du tilbyr her, kombinert med utholdenhetstrening og aktiviteter ute i naturen som jeg er veldig glad i - er dette perfekt for meg. Jeg ville bare si tusen takk! Og takk for at du er så positiv, herlig og at det er uperfekte videoer der du gjør feil og hunden kommer, du må rope på sønnen om å ta inn putene ute når det plutselig regner midt i livesending... ja... I LOVE IT - Tale Maria aka "Helsesista"


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.