MELD DEG PÅ UTEBOOTCAMP HER
HJEM TRENINGSVIDEOER Om Kontakt Følg meg på Facebook Logg inn

PÅMELDING ÅPEN FOR UTEBOOTCAMP HØSTEN 2023

BLI MED PÅ UTEBOOTCAMP MED PT-MONICA HER

 

 

 

MELD DEG PÅ BOOTCAMPKURS HER

"Jeg har prøvd ut både bootcamper, og diverse online kurs. Jeg kan trygt anbefale begge deler. Uansett så får dere en dyktig trener med masse enstusiasme. Hun er inspirerende og hun får deg til å yte max. Jeg kommer til å være kunde hos Tren For Livet i mange år fremover"

Cathine Hirth Johnsen

HVEM ER TRENEREN BAK TRENINGSKONSEPTET "TREN FOR LIVET"?

Jo, det er meg Monica Gulbrandsen

Jeg har jobbet som sykepleier i 16 år og dette er bakgrunnen for at jeg nå jobber med trening og livsstil. 

Min store "passion" er å bidra til at damer skal føle seg mer vel i egen kropp og hjelpe de til en sunnere, mer sporty og gladere livsstil.

Jeg jobber med kundene mine enten ute i frisk luft via bootcamper eller via onlinetreningsportalen «Tren For Livet - Insiders» 

Av sportslig bakgrunn så har drevet med kunstløp på internasjonalt nivå (landslag) og som profesjonell kunstløper (Disney On Ice -USA).

Det er med denne bakrunnen, jeg har erfaring på hvordan man kan nå målene man setter seg. 

Nå er jeg så klar for å ha med deg på laget også om du er en dame som ønsker å føle deg sterkere, strammere og mer energisk. 

Hjertelig velkommen til Tren For Livet gjengen !

"Monica er en utrolig flink og dyktig PT. Hun har verdens største og fineste smil som er med på å gjøre det hele veldig gøy! Hun pusher og peser deg på en behagelig måte.
Hun er flink til å få deg til å yte max enten du får individuell oppfølging eller er med i en gruppe. Hennes bakgrunn er ekstra bra for deg som har sykdom/plager du sliter med som hun vil ivareta på en unik måte. Det finnes mange ulike tilbud fra PT Monica, jeg anbefaler henne virkelig og er sikker på at minst ett av hennes tilbud vil passe nettopp deg og ditt behov. Tren for livet❣️med PT Monica! "


Carina - Bootcamper og onlinekunde.

SJEKK UT MANGE FLERE TRENINGSVIDEOER HER!

Få helse- og treningstips fra PT-Monica! Meld deg på nyhetsbrevet i dag

Motta tips og triks 3-4 ganger pr mnd til hvordan du kan ta helsa til neste nivå! Tjenesten er gratis og du kan når som helst melde deg av. Legg igjen navn og e-post adresse og klikk på "Send inn" knappen.

 

Close

Legg igjen ditt navn og e-post for å se 10 supereffektive mageøvelser